Social

# teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 2.096 de cazuri noi din doar 11.593 de teste! Care este situatia la ATI

In prima zi din luna martie autoritatile au anuntat 2.096 cazuri noi. Este un bilant in crestere pentru o zi de duminica, cand se efectueaza un numar mult mai mic de teste. Si situatia din spitale s-a inrautatit. Tot mai multe persoane sunt internate, iar in sectiile ATI sunt internate peste 1.000 de persoane in stare grava. 

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 2.096 de cazuri noi de coronavirus, din 11.593 de teste efectuate (6.616 de teste RT-PCR si 4.977 de teste rapide antigenice). Din pacate, 53 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 1 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 804.090 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 741.471de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 2.096 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 20.403 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 8.334 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 1.022 de pacienti in stare grava. 

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea