Social

#decese coronavirus romania #decese coronavirus #coronavirus # cazuri coronavirus #cazuri coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 1029 de cazuri si 17 decese

Bilantul victimelor creste alarmant in aceasta perioada. Ultimul bilant anuntat de autoritati este de 1029 cazuri de coronavirus, cu 123 de cazuri mai mult decat ieri. Din pacate 17 persoane si-au pierdut viata.

Pana astazi, 26 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 1.029 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.029 de persoane confirmate pozitiv, 94 au fost declarate vindecate si externate (53 la Timisoara, 28 la Bucuresti, 6 la Craiova, 5 la Constanta, unul la Cluj si unul la Iasi), transmite Grupul de Informare Strategica.

Din pacate, 17 persoane diagnosticate cu infectie cu COVID-19 si cu boli cronice preexistente, internate in spitale din Craiova, Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Bacau si Timisoara, au decedat.

 Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 7 si 87 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea