Social

# teste coronavirus romania #decese coronavirus romania #cazuri coronavirus romania # bilant coronavirus romania # coronavirus romania

Coronavirus Romania: 1.319 cazuri noi din doar 9520 de teste efectuate. Numar mare de decese

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat noi cifre pentru ultimele 24 de ore. Bilantul nu este deloc unul linistitor, mai ales ca s-au efectuat foarte putine teste. Numarul de decese este foarte ridicat, iar numarul persoanelor internate la ATI ramane ingrijorator.

 

In ultimele 24 de ore au fost raportate 1.319 de cazuri noi de coronavirus, din 9.520 de teste fectuate (6.210 de teste RT-PCR si  3.310 de teste rapide antigenice). Din pacate, 80 de persoane infectate cu noul coronavirus au pierdut lupta cu boala. 

Pana astazi, 8 februarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 746.637 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), potrivit Grupului de Comunicare Strategica. Dintre acestia 686.692 de pacienti au fost declarati vindecati.

In urma testelor efectuate la nivel national, fata de ultima raportare, au fost inregistrate 1.319 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV - 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Totodata, pana acum, 18.961 de persoane diagnosticate cu infectie cu Covid-19, internate in spitale din Romania, au decedat.

In acest moment in spitalele din Romania sunt internate 7.563 de persoane. Dintre acestea, se afla in sectiile de Terapie Intensiva (ATI) 958 de pacienti in stare grava. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea