Social

#cornel penescu #florin prunea #spaga #mita #fotbal

Cornel Penescu, acuzat oficial de dare de mita

Cornel Penescu a fost acuzat oficial de dare de mita. Finantatorului echipei FC Arges i se imputa faptul ca i-ar fi oferit bani lui Florin Prunea , directorul de Relatii Internationale din cadrul Federatiei Romane de Fotbal.

Din stenogramele aflate la dosarul studiat de procurorii DNA rezulta faptul ca Florin Prunea ar fi intervenit la comisiile FRF pentru reducerea unei amenzi aplicate patronului din Trivale, in schimbul sumei de 12.000 de dolari primite de la finantatorul echipei FC Arges.

Conform Evenimentul Zilei, tranzactia s-ar fi facut prin intermediul lui Cristian Minca , presedintele gruparii argesene, care s-a prezentat astazi la DNA, pentru o noua audiere. Florin Prunea fusese si el audiat saptamana trecuta la sediul DNA Pitesti, fiind acuzat ca a primit spaga de la Penescu pentru a interveni pe langa oficialii FRF. In legatura cu aceste fapte Prunea va raspunde maine intrebarilor procurorilor.

In urma cu o luna DNA Pitesti a deschis un dosar privind coruptia din fotbalul romanesc, in urma caruia mai multe persoane au fost arestate preventiv – Cornel Penescu, Gheorghe Constantin, fostul presedinte al Comisiei Arbitrilor, Marcel Lica , dar si arbitri, cum ar fi Marcel Savaniu si Sorin Corpodean. Printre cei audiati se numara si Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea