Social

Cornel Dinu pleaca de la Dinamo

pleaca de la Dinamo. Omul a carui cariera de fotbalist s-a identificat timp de 17 ani cu echipa din "Soseaua Stefan cel Mare " a decis sa renunte la functia de administrator delegat la Dinamo. Revenit la echipa in urma cu 12 ani, ca presedinte, cel caruia i se spune "Procuroru" s-a certat cu actionarii din cauza lui Mircea Rednic si spune ca spera sa gaseasca in alta parte oameni mai seriosi.

Dinamo este la un pas sa-si piarda legenda. La peste patru decenii de cand a venit la echipa din Stefan cel Mare, Cornel Dinu este decis sa paraseasca formatia cu care se identifica.

454 de jocuri si 53 de goluri in 17 sezoane petrecute ca jucator la Dinamo. Acesta este palmaresul celei mai exponentiale figuri din istoria dinamovistilor, Cornel Dinu, care a cucerit sase titluri si doua Cupe in aceasta perioada in "Stefan cel Mare".

Dupa 1983, anul retragerii din cariera de jucator, Procurorul a fost pe rand antrenor secund si principal la Dinamo. Dupa o perioada in care a fost presedintele clubului, Cornel Dinu a revenit ca antrenor intre 1998 si 2002, in care a adus primul titlu in Stefan cel Mare dupa opt ani de pauza.

In ultima perioada, Dinu a ocupat functiile de director tehnic si administrator delegat al dinamovistilor.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea