Social

Corina Danila nu mai este cu Norris Mageanu

Corina Danila pare a nu avea deloc succes in dragoste. Dupa povestea de iubire cu Peter Imre , "magnatul tutunului", vedeta Euforia TV l-a intilnit pe Norris Mageanu, un prosper si tinar om de afaceri. Insa nici aceasta relatie nu a mers, chiar daca au o fetita impreuna, vedeta de televiziune despartindu-se recent de Norris. Corina Danila a revenit in forta cu un nou look la Euforia TV, plecind de la Acasa TV, si avind o ascensiune profesionala remarcabila. Se pare ca, din punct de vedere personal, lucrurile n-au mai mers asa de bine si discutiile dintre ea si Norris au continuat, finalizindu-se cu o despartire. Motivul ar putea fi gelozia legendara a lui Norris si faptul ca vedeta este extrem de ocupata si are putin timp pentru cei dragi.
Chiar daca a asteptat s-o ceara in casatorie, acest lucru nu s-a intimplat, ci dimpotriva cei doi si-au dat seama ca nu pot fi impreuna. Prieteni de-ai Corinei sustin ca aceasta nu a mai putut sa accepte la nesfirsit crizele de gelozie ale fostului sau iubit si a hotarit sa nu mai traiasca alaturi de el.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea