Social

#histerectomie #chimoterapie #donatii #tratament #cancer #corina serbanescu

Corina are nevoie de ajutor in lupta cu cancerul

Dupa sapte ani de dureri persistente perineale in pozitia sezut, corina serbanescu a aflat ca are cancer. Detectata cu greu, masa tumorala este situata in muschiul obturator stang.

In urma biopsiei, Corina a aflat ca sufera de carcinom seros de origine ovariana sau peritoneala . Dupa 6 sedinte de chimoterapie , ea a fost operata si din fosa obturatorie stanga i-a fost extras un limfoganglion al carui examen histopatologic a relevat "metastaze de adenocarcinom papilifer moderat diferentiat".

Dupa inca 3 sedinte de chimoterapie in 2008, medicii i-au recomandat Corinei o histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, dar chiar si dupa interventia chirurgicala, starea ei s-a agravat.

Chimoterapia a fost intrerupta atunci cand starea sanatatii nu i-a mai permis tratamentul, dar a fost reluata dupa 6 luni.
In luna martie, analize amanuntite au dezvaluit ca masa tumorala in grosimea muschiului obturator stang nu a disparut si a cauzat si alte complicatii sub forma unor adenopatii obturatorii interne si iliace interne.

In aprilie, Corina a reinceput chimoterapia, dar durerile locale s-au agravat devenind greu suportabile. Dupa ce medicii romani au facut tot ce le-a stat in putinta, ea spera sa poata beneficia de un tratament diferit la clinica Anadolu Medical Center din Istanbul.

Acest tratament costa aproximativ 50.000 de euro. Toti cei care doresc sa o ajute pe Corina pot depune bani in contul de LEI  RO59 CECEB 304I6 RON 2025173 deschis la CEC BANK Agentia Dristor pe numele Serbanescu Corina  sau pot lua legatura telefonic cu ea la numarul de telefon 0743 17 39 39.

Gasiti aici mai multe detalii despre situatia medicala a Corinei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea