Social

#mircea geoana #raport de tara #corespondenta #responsabilitate #traian băsescu

Corespondenta fierbinte intre Geoana si Basescu

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, si Mircea Geoana, presedintele PSD, au o noua modalitate de comunicare: scrisorile deschise. Dupa raspunsul liderului PSD la prima scrisoare a presedintelui, Basescu i-a trimis raspunsul sau lui Geoana tot in forma scrisa.

Traian Basescu este cel care a initiat contactul la distanta printr-o scrisoare adresata lui Geoana pe tema responsabilitatii. Gestul lui a fost urmat imediat de o scrisoare deschisa a liderului PSD, pe aceeasi tema.

"In fata pericolului ca Romania sa fie supusa sanctiunilor UE si in apropierea unei noi evaluari din partea Comisiei Europene, va solicitam ca de urgenta sa convocati o intrunire a factorilor responsabili – prim-ministru, ministrul Justitiei, Procurorul General, presedintele CSM s.a. – spre a discuta situatia de fapt si masurile care se impun pe viitor in gestionarea reformei din Justitie", i-a scris Geoana sefului statului, conform Cotidianul.

Marti, presedintele i-a trimis o alta scrisoare sefului social-democrat in care ii atrage atentia asupra termenul pentru finalizarea codurilor din justitie.

"Constat cu surprindere si ingrijorare ca in ultima vreme incercati sa va derobati de responsabilitatea blocarii in Parlament a dosarelor de coruptie si de intarzierea adoptarii codurilor", ar fi prima fraza din scrisoarea prezidentiala informeaza cotidianul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea