Social

Copos: Mircea Rednic a facut compromisuri

Principalul actionar al Rapidului, George Copos, a declarat ieri, la Kanal D, ca giulestenii se afla intr-o situatie grea din cauza faptului ca antrenorul Mircea Rednic a gresit strategia de transferuri din pauza competitionala si a facut compromisuri in privinta unor jucatori .

"Mircea Rednic a facut cateva greseli. Prima mare greseala pe care a facut-o este legata de viziunea, de strategia pe care a avut-o in aceasta iarna in privinta transferurilor. Am gresit cu totii, a gresit si conducerea clubului, a gresit si Mircea Rednic, am gresit si eu. Noi am avut un joc foarte bun in turul campionatului, eram pe locul 2, cu plus 14 la adevar, la sfarsitul turului. Am avut si am in continuare incredere in Mircea Rednic, dar a facut greseli mari in aceasta iarna", a spus Copos.

Actionarul giulestenilor a continuat afirmand ca Rednic a pierdut vestiarul dupa ce a pus pe lista de transferuri mai multi jucatori valorosi ai Rapidului: "Sunt jucatori care au fost pusi pe lista de transfer, gen Mugurel Buga, care este un jucator foarte valoros, gen Maldarasanu , Lucian Burdujan, jucatori valorosi, si s-a rupt ceva in echipa, in grup. Este foarte important sa existe un grup puternic. Numai un grup puternic poate sa invinga, poate sa treaca peste multele probleme care sunt in castigarea unui campionat. Era pe locul doi si vroiam sa ii dam toate satisfactiile lui Mircea Rednic. Plecarea lui Maldarasanu, punerea pe lista de transferuri a lui Buga... S-a rupt vestiarul".

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea