Social

#copil #crima #ancheta

Copilul care si-a ucis mama i-a pus gand rau si tatalui

Copilul de 13 ani care si-a ucis mama cu un ciocan, a fost acuzat de tatal lui ca a incercat sa-l otraveasca. In urma cu doi ani, baiatul si-a injughiat tatal care a ascuns incidentul.

Tatal copilului care si-a ucis mama a ajuns la spital speriat ca a fost otravit. Analizele nu au confirmat ipoteza lui, insa barbatul avea toate motivele sa fie speriat. La doar 11 ani, copilul si-a injughiat tatal.

Baiatul si-a injunghiat tatal in pat in timp ce dormea alaturi de mama si sora lui. In 2007, tatal a ascuns adevarul, sustinand ca s-a ranit singur, dar la audierile dupa moartea sotiei lui a recunoscut adevarul, informeaza Stirile ProTV.

Copilul, care invata foarte bine, este internat acum la spitalul de psihiatrie, intr-o camera izolata. El va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru ca procurorii sa afle daca a premeditat crima. Doctorii au avansat si ipoteza unei probleme neurologice , pe care o investigheaza cu mai multe analize si un examen RMN.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea