Social

#urmarire penala #evaziune fiscala #realitatea tv

Controlul ANAF la Realitatea TV s-a lasat cu urmarire penala

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) au constatat "elementele constitutive ale infractiunii de evaziune fiscala " in timpul controlului realizat la Realitatea Media si au sesizat organele de urmarire penala cu toate ca respectivul control nu este inca finalizat.

"Astfel, avand in vedere faptul ca pe parcursul verificarilor, organele fiscale au constatat ca societatea nu a evidentiat, calculat si platit obligatiile fiscale datorate, prejudiciind in acest fel bugetul general consolidat, a fost intocmit procesul verbal de control bilateral, inregistrat la Realitatea Media sub nr. 4103/11.03.2010.

Totodata, avand in vedere faptul ca aspectele constatate intrunesc elementele constitutive ale infractiunii de evaziune fiscala au fost sesizate organele de urmarire penala", se arata intr-un comunicat al ANAF citat de Mediafax.

Comunicatul vine in contextul in care in urma cu doua zile ministrul Turismului Elena Udrea a facut referire in timpul unei emisiuni la Realitatea TV la controalele desfasurate de ANAF in legatura cu activitatea trustului.

Udrea, aproape de isterie la Realitatea TV: Va sugerez sa adunati banii pentru Vantu! (Video)

Inspectia fiscala partiala la S.C. Realitatea Media SA s-a declansat in 28 septembrie 2009 , in urma solicitarii societatii de rambursare a taxei pe valoare adaugata , inscrisa in decontul aferent lunii iunie 2009.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea