Social

Controale la firmele lui Iskandarani

Procurorii Directiei de Investigare a Criminalitatii Organizate si Terorismului (DICOT) au efectuat ieri mai multe controale la firmele omului de afaceri sirian Zaher Iskandarani. Acesta este urmarit penal , alaturi de alte 15 persoane, intr-un dosar, foarte voluminos de altfel, care vizeaza infractiuni economice, dar care contine si probe ce atesta constituirea unei retele de crima organizata .
De opt luni de zile, conform informatiilor detinute de reporterii ZIUA, procurorii DICOT, impreuna cu serviciile secrete, au realizat o monitorizare permanenta a activitatilor lui Iskandarani. Ieri, echipa de anchetatori , impreuna cu ofiteri de la Politia Economica, au descins la 20 de firme apartinand omului de afaceri arab, toate aflate in zona de nord-vest a tarii. Astfel, la toate aceste societati au fost realizate mai multe perchezitii , anchetatorii ridicand in acelasi timp si mai multe documente necesare in continuarea investigatiilor. La ora inchiderii primei editii, conform unor surse confidentiale, Zaher Iskandarani nu parasise Romania si era dat in consemn la frontiera.

Zaher Iskanadarani a facut obiectul multor materiale de presa. Omul de afaceri sirian a fost acuzat de trafic de tigari si cafea, dar si de alte fapte precum fals si uz de fals. Pe numele sau au fost deschise mai multe dosare, afaceristul sirian fiind si condamnat in unele dintre ele. In acelasi timp, Zaher Iskandarani a fost acuzat in nenumarate randuri ca a beneficiat de protectia unor puternici oameni politici, precum Ioan Talpes .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea