Social

#consum #produse #franta #comercializare #carne de vita # carne de cal

Francezii, curiosi sa deguste carne de cal in urma scandalului din Romania

Problemele recente din Romania cu privire la comercializarea carnii de cal etichetata ca fiind carne de vita au starnit curiozitatea francezilor. Consumul de carne de cal a crescut foarte mult in ultima perioada in Franta, afirma ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Ministrul sustine ca a fost informat in aceasta privinta chiar de catre autoritatile franceze.

"[...] zilele trecute am fost in mai multe state, printre care si Franta, si acolo autoritatile spuneau ca a crescut foarte mult consumul de carne cal. Toata lumea, vorbind despre cat de buna este carnea de cal, a mers si a inceput sa testeze produsele respective", a spus ministrul Agriculturii in cadrul unei sedinte ce a avut loc ieri la Palatul Victoria.

In scandalul carnii de cal etichetata ca fiind carne de vita au fost implicate aproximativ 15 tari europene. Conform guvernului francez, in acest caz este vorba de 750 de tone de carne folosita pentru prepararea a peste 4,5 milioane de produse vandute in 13 tari europene.

Sursa foto:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea