Social

Consumul de alcool pe strada, sanctionat in sectorul 2

politia comunitara Sector 2 a sanctionat, saptamana trecuta, sapte persoane care consumau alcool pe strada, in cadrul actiunilor pentru identificarea si amendarea celor care incalca normele de salubritate si igienizare sau tulbura ordinea si linistea publica.

Cei sapte contravenienti, care consumau alcool pe domeniul public, au fost incadrati la sanctiunea privind tulburarea ordinii si linistii publice.

Politia Comunitara Sector 2 a aplicat, saptamana trecuta, sanctiuni in valoare totala de 114.150 de lei unui numar de 264 de persoane fizice si juridice, care practicau comert ilegal, incalcau normele de salubritate si igiena publica sau tulburau linistea publica, a anuntat, miercuri, Primaria Sectorului 2.

Cele mai multe sanctiuni s-au aplicat unui numar de  139 de persoane fizice si juridice care practicau comertul ilegal, fara respectarea legislatiei in vigoare, si puneau in pericol sanatatea consumatorilor.  Au fost depistate si peste 30 de persoane fizice, juridice si asociatii de proprietari, care depozitau ilegal deseuri pe domeniul public si nu intretineau zonele aferente punctelor de lucru si blocurilor de locuinte.

Alte 20 de persoane au fost sanctionate , in sectorul 2, pentru parcarea sau stationarea autovehiculelor in locuri nepermise sau pe spatiul verde.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea