Social

Consumatorii vor primi gratuit consultanta pe probleme legate de achizitionarea bunurilor

Consumatorii vor beneficia gratuit de consultanta pe probleme legate de achizitionarea unui produs sau a unui serviciu, de la centrele de consultanta ce urmeaza sa fie infiintate in cadrul asociatiilor de consumatori, potrivit unei decizii luate miercuri de Guvern si anuntate joi intr-un comunicat.

La centrele de consultanta si informare, consumatorii se pot informa, pot primi recomandari si consultanta gratuita pentru probleme legate de achizitionarea unui produs sau a unui serviciu, dar si asupra modalitatii de solutionare a eventualelor plangeri.

Centrele de consultanta se infiinteaza prin hotarare a adunarii generale a asociatiilor de consumatori interesate.

Cheltuielile pentru infiintarea si functionarea centrelor de consultanta sunt asigurate de la bugetul de stat prin bugetul Ministerului pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii. Criteriile de evaluare si selectare a centrelor de consultanta care vor primi bani de la buget vor fi aprobate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor .

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea