Social

# consumabile tigara electronica #magazin te20.ro #tigara electronica #te20.ro

(P) Consumabile pentru tigara electronica

(P) Consumabile pentru tigara electronica

In magazinul online te20.ro vei gasi numeroase consumabile pentru tigara electronica. De la atomizoare, lichid vegetal, cartuse si cartomizoare pana la giantomizoare si cliromizoare oferta este foarte variata.

Iata cateva dinte consumabilele pe care le poti gasi in magazinul online te20.ro:


Cliromizor eGo T

Cliromizorul eGo-T este un produs original Sailebao, care ofera multiple avantaje si o experienta a fumatului foarte placuta si apropiata de cea reala, cu tigari cu tutun. Cliromizorul eGo-T este un produs calitativ, ideal pentru toate tigarile electronice care functioneaza cu baterii eGo.

Giantomizor eGo

Giantomizorul eGo W este cel mai puternic dispozitiv de vaporizare. Este destinat pentru tigara electronica eGo si tigara electronica TGO. Giantomizorul poate fi incarcat cu 2,3 ml de e-lichid vegetal, elibereaza o cantitate mare de vapori, iat durata de viata este intre 1 si 2 luni.

Atomizor eGo T

Atomizorul eGo T este un atomizor compatibil cu bateria de tigara electronica eGo. Este un consumabil care in timp se degradeaza si se strica. Durata medie de viata este de 10 - 30 zile si depinde in mare masura de modul de exploatare. Este recomandat sa achizitionezi un atomizor de rezerva pentru fiecare tigara electronica.

Cartomizor cu doua rezistente XXXXL

Acest cartomizor este compatibil cu tigara electronica eGo XXL si eGo T. Functioneaza la parametrii normali numai cu baterie eGo 650, 750, 900, 1100 mAh. Are o capacitate de 3,5 ml de e-lichid vegetal, produce o cantitate mare de vapori si reda savoarea lichidului.

Cliromizor eGo T pentru tigara TGO

Daca detii o tigara electronica TGO, acum ai posibilitatea de a incerca cliromizorul eGo T pe bateria ta TGO. Acest cliromizor functioneaza pe toate bateriile eGo. Se incarca direct cu sticla de e-lichid vegetal, nu curge, produce o cantitate mare de vapori si are o durata de viata intre 3 si 5 saptamani.

Atomizor Joye eGo XXL

Acest atomizor este compatibil cu baterii 600, 650, 750, 900, 1100 mAH pentru tigara electronica eGo. Este insa un consumabil care in timp se degradeaza si se strica. Durata medie de viata este de 1 - 2 luni si depinde in mare masura de modul de exploatare.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele