Social

#consultari #partide parlamentare #traian băsescu

Consultari la Cotroceni cu reprezentantii partidelor parlamentare

Presedintele Traian Basescu a invitat partidele parlamentare la consultari , luni, la ora 15.00, printre temele propuse spre a fi dezbatute fiind aderarea la spatiul Schengen , perspectivele economice si sociale pe urmatorii doi ani precum si prioritatile legislative ale sfarsitului de an.

 Unele partide partide au anuntat insa ca nu vor participa la consultarile cu seful statului.

Vicepresedintele PNL Mihai Voicu a declarat, joi, ca formatiunea sa isi mentine decizia de a nu participa la consultarile initiate de seful statului:  "Ne mentinem decizia de a nu participa la astfel de consultari, intrucat, in primul rand, sunt strict de imagine, in al doilea rand - Traian Basescu si-a pierdut rolul de mediator, daca l-a avut vreodata, fiind doar presedinte de partid - si in al treilea rand pentru ca, prin aceste consultari, presedintele incearca sa legitimeze un grup de traseisti politici cu care nu avem ce sa discutam".

Liderul Partidului Conservator, daniel constantin, a declarat pentru Agepres ca decizia de participare la consultarile de la Cotroceni va fi luata, luni, in sedinta Biroului Executiv Central al formatiunii. Tot luni, vor decide si social-democratii daca vor da curs invitatiei presedintelui.

In schimb, liderii coalitiei au anuntat ca vor participa la discutiile cu seful statului.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea