Social

#constantin nita #presedinte #psd #brasov

Constantin Nita a fost reconfirmat presedinte al PSD Brasov

Deputatul PSD Constantin Nita a fost reconfirmat joi ca presedinte al filialei Brasov, in cadrul conferintei extraordinare de alegeri, organizata dupa dizolvarea biroului de conducere de catre comitetul executiv al partidului.

Nita, singurul candidat la sefia PSD Brasov, a obtinut 186 de voturi pentru, in timp ce trei membri ai conferintei judetene au votat impotriva. Dupa ce a fost reconfirmat in fruntea organizatiei de Brasov, vicepresedintele PSD le-a transmis colegilor sai de la centru ca trebuie sa inteleaga ca au nevoie de filialele din Ardeal daca vor sa formeze un nou guvern.

Nita a mai spus ca votul este o dovada ca pana la urma organizatia este cea care isi alege oamenii care sa o conduca.

Biroul de conducere al organizatiei PSD Brasov a fost dizolvat pe 27 iunie in urma unei decizii a Comitetului Executiv care viza reorganizarea a opt filiale care au obtinut sub 20% la alegerile locale.

Constantin Nita a sustinut la aflarea vestii ca decizia este nestatutara si a indemnat celelalte organizatii transilvanene aflate in aceeasi situatie la nerespectarea acesteia. Nita mai declara recent ca liderii PSD "s-au sters pe pantofi" cu Statutul partidului si ca el nu va pleca de la filiala cand vor altii, pe usa din dos.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea