Social

#constantin danilescu #dinamo #fotbal #retragere #vacanta #ionel ganea

Constantin Danilescu se retrage de la Dinamo

Constantin Danilescu , directorul sportiv al clubului Dinamo, si-a facut publica retragerea temporara in fotbal. Motivul este implinirea a 10 ani la clubul din Stefan cel Mare si nevoia de o vacanta.

Oficialul a explicat ca nu a primit nici un anunt despre sosirea lui Ionel Ganea la Dinamo si avansarea lui, dar ca ar fi plecat indiferent de situatia.

"Se implineste un ciclu de 10 ani si vreau sa ma retrag de la Dinamo. Oficial nu m-a anuntat nimeni ca voi fi inlocuit cu Ionel Ganea si ar urma sa devin secretar general, dar oricum nu mai vreau sa raman. Voi lua o pauza pentru ca nu am mai avut vacanta de foarte multa vreme", a spus Danilescu.

El si-a manifestat si reticenta fata de sosirea lui Ganea, subliniind necesitatea adapatarii rapide la atmosfera clubului. "L-am vazut pe Ionel Ganea prin club acum o zi, dar mai multe nu stiu. Daca tot vine la Dinamo, Ganea trebuie sa se ajute singur, nu sa-l ajut eu", a adaugat directorul.

In cei zece ani ai lui Danilescu la Dinamo, echipa a cucerit patru titluri de campioana si cinci Cupe ale Romaniei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea