Social

Conspiratii cu Vadim si Becali

Gigi Becali a inceput sa vada o conspiratie a binelui care ar fi inceput sa lucreze in favoarea sa, in timp ce Vadim Tudor se teme de o conspiratie a raului care il sapa in sondajele de opinie.

Gigi Becali a sustinut, joi seara intr-o emisiune televizata, ca s-a hotarit sa nu mai continue disputa publica cu presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, la rugamintea lui Traian Basescu. Seful statului a fost prezent la meciul pe care echipa al carei proprietar este Becali o disputa pe stadionul National . Pe parcursul emisiunii, liderul PNG a lasat sa se inteleaga ca lupta cu Vadim ar fi inegala, deoarece ar beneficia de protectie foarte inalta: presedintele Basescu, serviciile secrete si chiar protectia divina. Corneliu Vadim Tudor i-a replicat ieri patronului de la Steaua, sugerind ca de fapt singura protectie a acestuia vine de fapt din partea controversatului om de afaceri Sorin Ovidiu Vintu . Nu mai e un secret pentru nimeni ca trei dintre institutele de sondare a opiniei publice, CURS, INSOMAR si Grupul de Studii Sociale 2000, ii apartin afaceristului Sorin Ovidiu Vintu. Care, ca imensa majoritate a indivizilor putred de bogati, n-are nici un Dumnezeu. El isi satisface orice pofta si orice dambla. Cine il poate opri? Nu el conduce Serviciul Roman de Informatii?, a declarat Vadim, acuzind faptul ca prin mafia sondajelor se ascund adevaratele rezultate in care el ar conduce detasat, iar Gigi Becali abia daca ar reusi sa adune un procent. Potrivit unui recent sondaj CURS, Gigi Becali era umar la umar cu Vadim Tudor la capitolul popularitate. Cit priveste relatia lui Becali cu presedintele Basescu, Vadim a calificat-o drept o minciuna. Eu personal, cind am fost la Cotroceni, i-am atras atentia presedintelui in legatura cu acest fapt. I-am zis: Vedeti, domnule presedinte, ca acest domn vorbeste in numele dumneavoastra. Iesiti cit mai curind cu o declaratie pentru a nega acest lucru. Si asta a fost, a mai spus Vadim, adaugind ca refuza sa mai vorbeasca pe acest subiect.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea