Social

Consiliera lui Basescu vorbeste despre sex

Vorbeste dezinhibat despre sex, face glume de cartier si crede ca verbul "a baga" este onorant atunci cand e urmat de "in buzunar". Direct de la cancelaria lui Traian Basescu, Elena Udrea da interviuri despre sex in reviste pentru femei.
Sefa cancelariei prezidentiale, Elena Udrea, provoaca din nou. Ea a acceptat sa isi ia revansa dupa ce a iesit sifonata din emisiunea de televiziune a lui Robert Turcescu , confruntandu-se cu acesta intr-o rubrica de sex a unei reviste pentru femei. "Un consilier de stat se joaca cu bilele unui jurnalist", savureaza revista momentul, in timp ce Udrea pozeaza cu doua bile intinse catre Turcescu.

FARA PUDOARE. Intrebari deocheate, raspunsuri pe masura. "Care este bugetul total al propozitiei Fudulii fac fudulii la gratar?". Raspunsul Elenei Udrea: "Imi lipseste un element: sunt fuduliile fudulilor?". Alta: "Tot ceea ce se scoala deasupra nivelului marii poate fi considerat indecent sau imoral ?". Raspuns: "Poate fi considerat cu certitudine GENIAL". "Unde fugim atunci cand sexul indoaie copacii si ploua si-i frig si ni-i frica?". Elena Udrea raspunde: "De ce sa fugim? Sunam un prieten!".

MUNCA SI BANII. Din interviul cu pricina putem afla si care este conceptia consilierei lui Basescu, sotia unui cunoscut om de afaceri, despre bani. Elena Udrea ar legifera un act normativ care sa puna in practica sloganul "fara munca, cu multi bani si fara probleme" si crede ca un barbat, pentru a obtine o printesa (ca in basmul cu broasca transformata in print) trebuie sa pupe "mai intotdeauna femei batrane, hidoase, dar cu multi bani". Banul pare sa fie o preocupare constanta a Elenei Udrea. "Cand este verbul a baga mai onorant decat a scoate?" "Atunci cand se completeaza cu in buzunar", raspunde Udrea. Intrebata daca intr-un cuplu puterea mai mare este a celui care-si face primul bagajele sau a celui care are cratitele, ea opineaza: "A celui care isi permite sa plateasca si bagajele, si cratitele".

"DRAGUL" DE PRESA. Printre ingrijorarea pentru libidoul vacilor si boilor si interactiunea parului blond cu formele rotunjite aflam si parerea purtatoarei agendei prezidentiale despre presa. "Daca te enervezi atunci cand vezi negru in fata ochilor insemna ca esti rasist?" "Nu, e doar un semn ca nu mai trebuie sa citesti presa", raspunde Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea