Social

Conimpuls: prestatorul de casa al liderilor PSD

Vila din Christian Tell este a treia locatie in care firmele lui sergiu sechelariu au prestat lucrari pentru demnitari ai fostului Guvern, dupa blocul din Zambaccian al lui Nastase si vila din Voluntari a mamei lui Miron Mitrea.

Tamara Cernasov, matusa Danei Nastase, a cumparat impozanta vila din str. Christian Tell nr. 15, in anul 2001, de la Ioan Todan, directorul Departamentului Sport din TVR, si de la surorile sale, Adriana Todan si Maria Dudas. In 2002, matusa lui Nastase a vindut casa - care are 26 de camere -, pentru 1,1 milioane de dolari, lui Paul Opris, fostul patron al Tele7 abc. Paul Opris este un apropiat al familiei Nastase.

Lucrarile de consolidare si reamenajare a micului palat au fost facute de Conimpuls, firma lui Sergiu Sechelariu, fost secretar de stat la Transporturi, in guvernarea PSD, aflat si el in gratiile lui Nastase pina vara lui 2004.

Opris dator 5 miliarde de lei

Sechelariu ne-a declarat ca facturile, in valoare de aproximativ noua miliarde de lei, au fost emise pe numele lui Paul Opris si ca acesta inca ii mai este dator vreo cinci miliarde de lei. Sechelariu ne-a spus ca incearca sa-si recupereze acesti bani, care reprezinta numai manopera, caci materialele de constructie ar fi fost aduse de beneficiar.

Fostul demnitar PSD pretindea, in urma cu citeva saptamini, ca nu a stiut de lucrarea din Christian Tell pina in ianuarie 2005. Insa, ne-a lasat sa intelegem ca atunci a aflat si cine este adevaratul beneficiar: Adrian Nastase.

Pe de alta parte, Adrian Nastase ne-a declarat, prin intermediul avocatului Bogdan Radulescu , ca nici el, nici sotia sa nu au fost proprietari ai casei din Christian Tell, ca nu stie cine a platit si de ce a platit anumite cheltuieli legate de aceasta proprietate. De asemenea, Adrian Nastase sustine ca nu stie ce a facut tanti Tamara cu banii luati pe casa de la Opris, bani care nu se regasesc in mostenirea de la matusa Tamara .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea