Social

#mircea geoana #traian băsescu #crin-antonescu #preşedinţie

Confruntarea la TV a candidatilor a fost anulata!

In seara aceasta , primii cinci candidati cu sanse la presedintie se confrunta intr-o dezbatare televizata, transmisa de TVR incepand cu ora 19.45.

Sebastian Lazaroiu si Sever Voinescu s-au intalnit astazi cu staff-urile de campanie ale celorlalti candidati, la Palatul Parlamentului. Seful de campanie al lui Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, a declarat ca va fi o dezbatere cu un singur moderator.

Transmisia va fi preluata si de Realitatea TV, putand fi urmarita pe realitatea.net. Tot astazi, intre orele 17.00-19.00, ultimii sapte candidati clasati in sondaje se vor confrunta si ei intr-o dezbatere.

In decursul zilei de vineri, va avea loc o batalie finala intre primii trei candidati clasati in sondaje.

Dezbaterile se vor organiza cu respectarea prevederilor legale in vigoare, vor avea loc in studioul TVR si vor fi difuzate concomitent si pe posturile Realitatea TV si Antena 3. Moderatorii vor fi desemnati cate unul din partea fiecarei televiziuni partenere.

TVR difuzeaza astazi prima serie de dezbateri, dupa cum urmeaza:

17:00-18:30 - invitati: Remus Cernea , Ovidiu Iane, Eduard Manole, Constantin Rotaru, Constantin Ninel Potarca.
19:30-21:30 - invitati: Crin Antonescu, George Becali , Traian Basescu, Mircea Geoana, Kelemen Hunor , Sorin Oprescu, Corneliu Vadim Tudor. 

Update: Dezbaterea care urma sa aiba loc la ora 19:30 in aceasta seara a fost anulata in urma deciziei TVR de a invita sapte candidati sa participe la discutie.

Patru din cei cinci candidati ale caror nume au fost vehiculate initial, Crin Antonescu, Traian Basescu, Mircea Geoana, Kelemen Hunor si Sorin Oprescu, au refuzat sa participe la aceeasi emisiune cu Gigi Becali si Corneliu Vadim-Tudor. Singurul candidat dintre cei cinci care a agreat formula de sapte a fost Mircea Geoana.

Vineri va avea loc o dezbatere televizata intre Crin Antonescu si Traian Basescu, la care a fost invitat si candidatul PSD. Cei doi s-au mai infruntat in data de 14 noiembrie la Cluj, discutie dupa care candidatul liberal l-a acuzat pe seful statului ca i-a atacat viata personala.

 

Citeste si

Basescu neaga atacul la viata privata a lui Crin Antonescu

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea