Social

#pd-l #parlament #comisie de ancheta #ancheta #audiere #ministru #ridzi

Conducerea PD-L vrea s-o inlocuiasca pe Ridzi, ea nu-si da demisia

Noutati in “ cazul Ridzi ”: se pare ca sefii democrat-liberalilor intentioneaza sa isi inlocuiasca ministrul de la Tineret si Sport, in incercarea de a mai atenua din efectul adus imaginii partidului, in timp ce Monica Iacob-Ridzi transmite prin intermediul unui comunicat de presa faptul ca nu si-a depus inca demisia.  

Potrivit unor membri PD-L, citati de Realitatea TV, conducerea democrat-liberalilor intentioneaza sa o inlocuiasca din functia de ministru al Tineretului si Sportului pe Monica Iacob-Ridzi, indiferent daca DNA va decide sau nu inceperea urmaririi penale in cazul acesteia. Cauza acestei decizii s-ar parea ca este faptul ca scandalul “Zilele Tineretului” a adus pierderi de imagine pentru partid, stare care se va adanci mai ales daca DNA decide inceperea urmaririi penale.

Aceleasi surse au precizat faptul ca la nivel de partid se discuta despre inlocuirea ministrului actual cu o alta persoana, aceasta urmand a fi, cel mai probabil, fostul consilier prezidential Octavian Bellu . Mai ramane de vazut totusi cum se va face procedura de inlocuire a ministrului, in conditiile in care democrat-liberalii ar prefera ca Iacob-Ridzi sa demisioneze singura, fara a-l pune pe presedintele Traian Basescu in postura de a fi nevoit sa o suspende din functie.

Raspunsul Monicai Iacob Ridzi nu s-a lasat asteptat prea mult. Intr-un comunicat de presa trimis astazi catre mass-media, actualul ministru a comunicat faptul ca nu si-a depus demisia din functia detinuta in Guvern. In urma cu doar cateva zile, in timpul audierii in fata Comisiei parlamentare de ancheta, Monica Ridzi spunea ca, in cazul in care DNA va incepe urmarirea penala impotriva sa, isi va depune demisia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea