INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Conditii similare de munca pentru angajatii temporar si cei permanenti

Salariatii care au contracte de munca pe durata determinata si sezonierii vor beneficia de aceleasi conditii de munca de care beneficiaza si ceilalti salariati, in ceea ce priveste securitatea si sanatatea la locul de munca. Potrivit recentei hotarari aprobate de Guvern, angajatorul are obligatia sa asigure acestor categorii de salariati aceleasi conditii de munca in domeniul securitatii si sanatatii la locul de munca, in special cu privire la accesul la echipamentele de protectie individuala . De asemenea, angajatorul este obligat sa asigure instruirea in domeniul securitatii si sanatatii in munca - respectiv informatii si instructiuni de lucru la angajare, la schimbarea locului de munca, la introducerea unui nou echipament de munca, sau la introducerea oricarei noi tehnologii sau proceduri de lucru . "Existenta unui Contract individual de munca pe durata determinata sau a unui contract de munca temporara nu poate justifica o diferenta de tratament in privinta conditiilor de lucru referitoare la securitatea si sanatatea la locul de munca, in special cand este vorba de accesul la echipamentele de protectie individuala", se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea