Social

#concurs #declaratii de dragoste #declaratiii #madette.ro #originalo.ro

CONCURS: Acasa.ro, Madette si Originalo.ro iti premiaza dragostea!


Februarie este declarata oficial luna iubirii. Profia si tu de aceasta ocazie si declara-ti iubirea si, in plus, poti castiga unul dintre cele doua premii puse in joc de Madette.ro si Originalo.ro!

 


Cum participi la concurs

Premiile sunt oferite de catre Madette.ro si Originalo.ro si constau intr-un voucher de cumparaturi pe www.madette.ro, in valoare de 200 de lei respectiv un pachet special Sport to Enjoy, de la Originalo.ro.

Pentru a participa la concurs trebuie sa urmezi trei pasi simpli:

1. Da like paginii de Facebook acasa.ro!

2. Lasa-ne apoi un comentariu la aceasta poza, prin care sa-ti declari public dragostea!

3. Da share postarii de concurs!


Perioada de concurs

Concursul "Acasa.ro, Madette si Originalo.ro iti premiaza dragostea!" se desfasoara in perioada 11.02.2013 - 24.02.2013.

Vor fi premiate persoanele care vor scrie cele mai frumoase declaratii de dragoste pentru persoana iubita.

Castigatorul concursului va fi desemnat in data de 26.02.2013 de catre organizatori, prin tragere la sorti. Acestia vor fi anuntati pe pagina de Facebook Acasa.ro.


Regulament concurs

La Concurs, poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro si al paginii de Facebook Acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data inceperii derularii Concursului, care are domiciliul/resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui Concurs.

Povestile publicate pe siteul acasa.ro trebuie sa fie creatie proprie si sa nu contina detalii obscene, provocatoare sau indecente.

Regulamentul integral de participare la concursul "Acasa.ro, Madette si Originalo.ro iti premiaza dragostea!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea