Social

#scena #marsilia #anulat #concert #madonna

Concertul Madonnei la Marsilia a fost anulat dupa prabusirea scenei

Madonna si-a anulat concertul pe care trebuia sa-l sustina la Marsilia, in sud-estul Frantei, dupa ce scena pe care trebuia sa cante s-a prabusit si a omorat o persona, ranind alte 9, potrivit informatiilor date de pompieri.

Regina muzicii pop urma sa sustina acest show pe 19 iulie, pe stadionul Velodrome din Marsilia, cu o capacitate de 60.000 de locuri. Potrivit lui Richard Miron, responsabilul cu sporturile, la montarea scenei pe care avea sa urce Madonna lucrau 50 de persoane de diferite nationalitati. La un moment dat, acoperisul scenei, care urma sa fie ridicat de 4 macarale , a fost dezechilibrat, generand caderea uneia dintre aceste macarele si prabusirea structurii.

In urma acestui accident, un francez in varsta de 53 ani a murit. Un britanic si un american au fost transportati la spital, fiind raniti grav . 3 francezi si un comorian au suferit traumatisme , si alte 3 persoane a caror nationalitate nu este inca cunoscuta, au suferit rani usoare.

Madonna a tinut sa precizeze ca va acorda tot sprijinul necesar pentru victimele accidentului si pentru familiile acestora. Show-ul contramandat era primul dintre cele 5 planificate de regina pop pentru partea a doua a turneului " Sticky and Sweet " in Europa.

Update: Inca un muncitor implicat in accident a decedat. Era britanic si avea 32 de ani.

Bilantul accidentului implica acum doi morti, opt raniti si 36 de persoane cu rani usoare, care au suferit un soc, dar nu au fost internati la spital.


Urmareste tributul din turneul Madonnei pentru Michael Jackson:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea