Social

Concert clasic la Sala Dalles

Tanarul tenor George Dragomir , solist colaborator , director artistic al Institutiei Tinerilor Muzicieni , student anul I la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii Transilvania va pune la cale pentru voi toti , pentru publicul meloman ,  un ultim concert din stagiunea aceasta , stagiune independenta , din cadrul muncii sale ca si manager cultural independent .

Tenorul va propune astfel sa veniti in data de 30 mai 2008 orele 18:30 la Sala Dalles , unde va realiza acest ultim proiect muzical . Intrarea la acest proiect va fi libera , sala avand o capacitate de 400 locuri .

In proiectul sau , tanarul tenor care a initiat o stagiune plina de astfel de Concert clasice de sine statatoare , dar si proiecte speciale , precum Concerte Omagiale ale unor nume sonore din lumea Operei Internationale cat si Nationale , aduce o completa distributie de muzicieni adevarati care va vor incanta cu un program foarte incarcat si diferit de piese .

Astfel printre invitatii tenorului George Dragomir se numara :


1.Soprana Ileana Lenghel -  artist liric al Teatrului National de Opereta Ion Dacian ; este de asemenea o soprana o activitate concertistica larga , cu un repertoriu de arii de opereta , dar si opera care sunt mai rar cantate si cunoscute , datorita gradului de dificultate .

2.Soprana Tarniceru Alexandra – studenta anul II la Facultatea de Muzica din Bucuresti , la clasa profesor universitar Sanda Sandru .

3.Soprana Elena Georgian – absolventa a Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii Ovidius din Constanta , inscrisa la master la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti ; este de asemenea solista colaboratoare cu Institutia Tinerilor Muzicieni , si de curand a devenit si ea organizatoare de spectacole pe parte independenta .

4.Baritonul Eugen Dragos Voicu – absolvent al Facultatii de Muzica din Bucuresti , precum si a cursului de master la clasa Maestrului Pompeiu Harasteanu – bas la Operei Nationale din Bucuresti si profesor universitar la UNMB . Tanarul bariton este de asemenea artist liric al Teatrului National de Opereta Ion Dacian , iar de curand a obtinut si auditia la Opera Nationala din Bucuresti .

5.Chitaristul Catalin Vlad .

6.Pianistul Mischa Simeonov .


Propgramul artistic va fi acompaniat de :

1.Mischa Simeonov
2.Adina Cocargeanu – pianist corepetitor al Teatrului National de Opereta Ion Dacian.
3.Irina Voicu – prof. , acompaniator la liceul George Enescu .

In program vom asculta muzica compozitorilor : G. Donizetti , Ch.Gounod , Fr.Schubert , H.Wolf , E.Kalman , A.Weber , P.Mascagni, T.Brediceanu , G.Verdi , J.Strauss , W.A.Mozart , Fr.Poulenc , H. Duparc , J.Offenbach , C.Orff , G.Rossini , A.Lara , Ernesto de Curtis , G.Puccini , etc

Ariile de opereta si opera provin din lucrari ca : Elixirul dragostei , Faust , La Seceris , Rigoletto , Don Giovanni , La Traviata , Povestirile lui Hoffmann , Nunta lui Figaro , Carmina Burana , Tosca , Contesa Maritza , Iris , Vaduva vesela , etc

Pentru mai multe date despre Concertul Clasic de Vineri 30 mai orele 18:30 -  Sala Dalles puteti apela la numarul 0729180259 .

Intrarea va fi libera .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea