Social

Concediu la tara la pret redus

Sase zile de relaxare la pensiune costa de la 150 de lei de persoana. pensiuni agroturistice din sapte judete (Brasov, Buzau, Cluj, Covasna, Harghita, Maramures si Neamt) ofera, in aceasta perioada, tarife de cazare care pornesc de la 150 de lei de persoana pentru sase zile, in cadrul programului „Vacanta la tara“. Oferta este valabila pana pe 15 iunie.  

Cateva zile de relaxare la iarba verde sunt ideale pentru a scapa de stres. Cu produse naturale si preturi de cazare mai mici, proprietarii de pensiuni incearca sa-si atraga clientii si inainte de vacanta de vara.

„Estimam ca tarifele promotionale vor umple pensiunile in proportie de peste 50% si in aceasta perioada, atipica“, spune Maria Stoian, presedinte onorific al Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC).

 

Potrivit acesteia, cinci nopti de cazare la pensiunile de doua margarete costa 150 de lei, in timp ce la unitatile de trei si patru margarete pretul pentru un sejur ajunge la 195 de lei.

 

(continuarea in Evenimentul Zilei)

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea