Social

#romania #revizie #marci auto #lumea auto #pachete de revizie

Lumea Auto introduce instrumentul Pachete de revizie pentru cele mai apreciate marci auto din Romania

Magazinul online de piese auto si accesorii de cea mai buna calitate pentru automobile Lumea-Auto.ro a introdus in bara de taburi a site-ului oficial un nou instrument util si avantajos pentru clientii sai, denumit "Pachete". Optiunea aduce laolalta marci de masini foarte bine cotate in Romania, insotite de toate produsele necesare unei revizii periodice, alaturi de variante premium si economice de achizitionare.

Lumea-Auto.ro cauta in permanenta noi cai ingenioase de a imbunatati experienta online a clientilor sai pe site-ul magazinului de piese auto ieftine si diversificate, introducand sisteme de cautare si selectare a produselor tot mai performante. Cel mai nou instrument menit sa usureze procesul achizitionarii de piese auto si accesorii de la cele mai apreciate marci din Romania se numeste "Pachete" si vine cu multe beneficii in termeni de timp si bani.


Utilitatea tabului Pachete pe Lumea Auto

Noul tab "Pachete" de pe Lumea-Auto.ro prezinta o serie de pachete de revizie pentru numeroase marci de autoturisme bine cotate din Romania, care cuprind piese auto de cea mai buna calitate (premium) sau piese auto de buget, toate la preturi corecte si accesibile.

Vizitatorii magazinului de piese auto pot observa ca, atunci cand dau click pe butonul "Pachete", sunt afisate mai multe marci de masini, insotite de modelele proprii, la care sunt atasate mai multe oferte: produse premium sau economice (de buget).

Utilitatea tabului este aceea ca vizitatorul nu mai este nevoit sa caute in site masina, apoi modelul si motorizarea, ci le are pe toate afisate automat accesand tabul "Pachete", intr-un rezultat complet cu toate produsele necesare unei revizii periodice.

Iar pe langa timpul si energia economisite, clientul mai beneficiaza de un avantaj atunci cand foloseste instrumentul "Pachete": o reducere de pret de minimum 10%, comparativ cu achizitionarea produselor separat.


Despre Lumea Auto

Lumea-Auto.ro este destinatia online favorita miilor de clienti care doresc sa achizitioneze piese auto si accesorii de calitate, atat din prisma preturilor accesibile, cat si datorita stocului diversificat si avantajelor numeroase de care beneficiaza: metode de plata in rate, transport prin curier in toate colturile tarii, promotii si concursuri atractive, instrumente de cautare de ultima generatie etc.

Comunicat de presa

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea