Social

Computerul face ravagii in rindul vedetelor

Calculatorul a devenit in ultimul timp aproape un drog. Avind in vedere faptul ca aproape fiecare casa are acum un calculator si, probabil si conexiune la Internet, aceasta febra a cuprins oameni de toate virstele si preocuparile profesionale. Cine nu are Internet acasa poate vizita o sala de calculatoare . Si toti parintii stiu cum e sa ai un copil care se duce sa se joace calculator . Unele mai faimoase ca altele si unele mai folosite ca altele. Pentru ca vedetele sint si ele oameni (na ca am zis-o!) e logic sa ne intrebam ce jocuri pe calculator le ocupa timpul si mintea lor artistica.

Bobo ( Fara Zahar ) - Fifa 2006 si Sims 2
Bobo de la Fara Zahar era cel putin acum un an un impatimit al jocurilor pe calculator. Dar cum s-a mai "maturizat" si el, dupa propriile-i spuse, acum joaca ceva mai putin. Sa vedem si ce anume: "Fifa 2006 in principiu, Sims 2 cel mai mult si mi-a placut, Mafia si astea cu razboi, Medal of Honour si Call of duty . Petrec destul de putin timp la calculator in ultimul timp, ma ocup de lucruri mai serioase. Imi folosesc calculatorul in scopuri muzicale. Anul trecut ma jucam mai mult". Sims 2 i se potriveste pentru ca este casatorit si e un joc mai "casnic" asa. Dar i s-ar potrivi si o "Pantera roz", mai caterincoasa.

1Q-Sapro nu se joaca pe calculator
Sapro e om serios, sau cel putin asa vrea sa para. In plin turneu "Nu mai da spaga", 1Q-Sapro declara ca nu joaca jocuri pe calculator. Om serios, casatorit, el foloseste calculatorul doar pentru muzica si comunicare. "Aaa, nu ma joc. Petrec foarte mult timp la calculator, cel putin patru-cinci ore. Si in timpul asta fac muzica. O ora vorbesc pe net, comunic o ora si restul lucrez" Sa-l credem? Adevarul e ca pare om serios.

Maruta are nevoie de viteza
Catalin Maruta, isi imparte timpul intre doua computere, cel de acasa si cel de la munca. Cind prinde o pauza la servici, se joaca "Solitaire" si "Minesweeper"."Ar trebui sa organizam un concurs intre institutii in care sa se joace toate aceste jocuri ce vin odata cu sistemul de ope-rare" a declarat prezentatorul. "Cind mai merg pe la prieteni ma invata ei sa joc «Pool» pe messenger". Cind ajunge acasa Catalin, se joaca Need For Speed . "Sunt fan formula 1 si imi plac jocurile cu masini". Timpul petrecut in fata calculatorului de catre moderator este dedicat in mare parte fanilor sai de pe forumul www.garsonieraluimaruta.ro. Moderatorul de emisiuni Tv nu petrece niciodata mai mult de doua ore in fata computerului.
(continuarea in 7 Plus )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea