Social

#comitetul olimpic #nutritie #comitetul olimpic roman

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman a demarat oficial parteneriatul cu Herbalife Nutrition

Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a demarat oficial parteneriatul cu Herbalife Nutrition in calitate de „Partener in Nutritie”, in cadrul unui eveniment care a avut loc la Casa Olimpica din Bucuresti.

 

Gratie acestui parteneriat, incepand cu 2022, sportivii vor beneficia de gama de produse de nutritie sportiva Herbalife24®, dezvoltata de echipele stiintifice ale companiei, folosind ingrediente de inalta calitate si supuse unor verificari riguroase de asigurare a calitatii.

„Ne bucuram ca Familia Olimpica devine mai numeroasa si mai valoroasa cu fiecare nou partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Toti ne dorim ca Team Romania sa obtina rezultate de exceptie la competitiile olimpice si vreau sa va asigur ca rezultatele din acest an nu au fost intamplatoare. In spatele celor care au castigat medalii, la seniori sau tineret, sunt oameni pentru care fiecare factor care influenteaza performanta este important. Ne bucuram ca de azi, alaturi de noul nostru partener, Herbalife Nutrition, vom putea oferi tuturor sportivilor din Loturile Olimpice, din Centrele Nationale Olimpice, produse de nutritie care sa ii ajute sa isi imbunatateasca performanta sportiva”, a declarat Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

„Ma bucur ca prin acest parteneriat putem sustine pregatirea sportivilor nostri olimpici. Produsele noastre, mai precis cele din gama Herbalife24®, vor asigura o nutritie sportiva completa pe durata intregii zile si ii vor sustine pe sportivii nostri in cresterea perfomantei sportive. Credem cu tarie ca performanta sportiva trebuie si merita sa fie sustinuta de o nutritie adecvata. Aceasta joaca un rol vital in performanta, indiferent de sport. Pentru un atlet, nutritia sportiva este complexa si reprezinta o necesitate, iar Herbalife Nutrition este onorata sa fie partener in nutritie si sa fie alaturi de campioni, impartasind valori comune privind nutritia de calitate”, a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria.

Gama Herbalife24® a fost dezvoltata de echipa stiintifica Herbalife Nutrition, formata din peste 300 de experti, pentru a oferi rezultate excelente si este folosita de echipe profesioniste din intreaga lume, oferind hidratarea necesara, proteinele, carbohidratii, vitaminele si mineralele cheie de care are nevoie un sportiv. Produsele din Gama Herbalife24® sunt: Formula 1 Sport, Hydrate, CR7 DRIVE, Prolong, Rebuild Strength si Rebuild Endurance si batoanele proteice H24 Achieve. In colaborare cu fotbalistul profesionist Cristiano Ronaldo, Herbalife Nutrition a dezvoltat CR7DRIVE, o bautura care sustine performanta de anduranta in timpul antrenamentului la sala sau pe teren si imbunatateste hidratarea.

Toate produsele Herbalife24® sunt testate pentru depistarea substantelor interzise de catre o terta parte independenta. Programul de asigurare a calitatii Informed Sport certifica faptul ca un esantion din lotul din care a fost creat acest produs a fost testat de laboratorul de antidoping de clasa mondiala de la LGC si s-a constatat ca nu contine substante interzise.

Herbalife Nutrition Romania are o prezenta activa in lumea sportului de peste 8 ani in calitate de sponsor oficial in nutritie al Lotului National Olimpic de Canotaj al Romaniei, al echipei de fotbal FC Farul Constanta si al multiplului campion national la duatlon si triatlon olimpic, Ciprian Balanescu. La nivel global, Herbalife Nutrition este sponsor si partener de nutritie pentru multi sportivi si echipe sportive (de exemplu: LA Galaxy, Tottenham Hotspurs Women's Team si Atletico Madrid Femenino). Peste 170 de ambasadori de marca, echipe si evenimente sportive la nivel global aleg Herbalife Nutrition ca sponsor oficial si suntem mandri ca am fost sponsori a 5 Comitete Olimpice Nationale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea