Social

Coman: Steaua are prima sansa in derby-ul cu noi

Portarul Rapidului, Dani Coman , a declarat, astazi, agentiei NewsIn, ca Steaua este favorita in derby -ul din Giulesti, dar a precizat ca soarta locului doi nu se va decide in partida din etapa a 24-a a Ligii I.

"Tinand cont de situatia din clasament a celor doua echipe, Steaua are prima sansa in derby-ul de joi. Cu toate acestea, noi ne dorim ca la finalul acestui meci sa obtinem prima victorie din acest an pe teren propriu. Nu ne temem de Steaua. Acest meci nu este decisiv pentru lupta la locul doi si nici nu este de sase puncte, este doar un joc important", a declarat Dani Coman . Intrebat care sunt atuurile giulestenilor in fata Stelei, Coman a spus: "Terenul propriu, aportul publicului si dorinta de a invinge pe Steaua reprezinta plusurile noastre".

Coman a comentat si afirmatiile lui Gigi Becali, care isi doreste ca Steaua sa fie pe primul loc la finalul saptamanii: "E normal ca Gigi Becali sa isi doreasca acest lucru, dar si noi vrem ca la sfarsitul saptamanii sa fim cat mai aproape de CFR Cluj. Rapid va lupta pentru acest lucru".

Portarul giulestean a adaugat ca nu se teme de arbitraj la derby-ul cu Steaua: "Nu-mi place sa vorbesc despre arbitraj, sa spun eu daca Steaua a fost avantajata sau nu. Nu ma intereseaza acest lucru".

Derby-ul Rapid-Steaua, din etapa a 24-a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 20:30. Inaintea derby-ului de joi, Rapid ocupa locul trei in clasament, cu 45 de puncte, in timp ce Steaua se afla pe pozitia secunda, cu doua puncte mai mult decat giulestenii.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea