Social

#deces Alex Pascu #Alex Pascu #victime colectiv #colectiv #Goodbye to Gravity

COLECTIV Mesaje sfasietoare dupa decesul lui Alex Pascu

Inca un membru Goodbye to Gravity ne-a parasit! Alex Pascu, basistul trupei, a murit ieri, dupa ce a aterizat pe aeroportul din Franta unde fusese transferat.

Dupa ce autoritatile au anuntat decesul lui Alexandru Pascu, prietenii basistului au postat mesaje sfasietoare pe pagina de Facebook a artistului. “Alex ??? Nu este posibil tu ai fost intotdeauna un luptator . Imi pare nespus de rau pentru vestea pe care am primit-o ... O sa ne lipsesti Alex. Ai fost un tanar cu sperante mari si ai luptat mult pentru trupa asta la care nu trebuia sa se termine asa.Alex ai grija de tine acolo sus impreuna cu ceilalti prieteni si sper sa ne revedem, poate acolo sus e o lume mai buna . O sa iti simtim lipsa..Condoleante familiei..!!! Doamne ai grija de toti acesti tineri frumosi si iarta-le Doamne pacatele! Goodbye Alex!!”

“Aripile tale moi te-au condus spre colegii tai de trupa si alti prieteni mai grabiti sa ne paraseasca. Speram atat de mult. Sa nu renunti la lupta. Dumnezeu sa te odihneasca, Alex!”

“Si uite asa mergeti sa lansati albumul in Rai...continuati acolo concertul! Daca vom merita, sa ne primiti si pe noi cand ne va veni vremea si sa ne lasati sa ascultam alaturi de voi! Acum sunteti NEMURITORI”

“A murit in ziua in care nemernicul ala de Cristian Popescu Piedone a fost eliberat. Daca exista un Dumnezeu pe undeva, atunci Dumnezeul acesta va avea de cerut iertare...”.

Astazi, bilantul celor decedati ca urmare a tragediei din Colectiv a ajuns la 53. Doi raniti de la Floreasca au decedat in aceasta dimineata Potrivit unor surse medicale, una dintre victime este Madalina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Galut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea