Social

#victime #colectiv #victime colectiv # incendiu colectiv #morti colectiv #club colectiv

Colectiv a facut o noua victima!

Incendiul din Club Colectiv a facut o noua victima. Ioana Raluca Panculescu, o tanara de doar 36 de ani, a murit duminica seara intr-un spital din Germania. Astfel, numarul victimelor a ajuns la 61.

In urma incendiului, tanara suferise rani grave si era internata la Spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucuresti. Ulterior, ea a fost transferata in Germania, potrivit libertatea.ro.

Ioana Raluca Panculescu avea o poveste tragica. Tara isi pierduse ambii parinti, iar coincidenta face ca mama acesteia sa moara tot la 36 de ani, varsta pe care o avea si Ioana cand a incetat din viata.

Imediat dupa aflarea vestii, apropiatii tinerei au postat au postat mesaje sfasietoare: "Persoana care a decedat azi in jurul orei 8 se numea Ioana Raluca Panculescu. Avea 36 de ani si era singura. Cu durere in suflet va anunt ca a murit singura acolo nu a avut pe nimeni langa ea ca apartinator", "Din pacate, lupta Ioanei nu a avut finalul la care am sperat ... Dumnezeu sa te odihneasca in pace, Gogosica noastra draga!", "Ioana Raluca Panculescu a plecat in lumea de dincolo! Mulțumesc pentru amintirile din lumea de aici, Ioana Raluca!", "Mergi spre lumina, draga Ioana! Suflet pur si luminos! Odihna vesnica!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea