Social

#Radu Sienerth #a 64-a victima Colectiv #victime colectiv #colectiv

#Colectiv, 64! S-a stins si ultimul tanar internat in tara!

Bilantul tragediei din clubul Colectiv continua sa creasca la patru luni de la tragedie, numarul mortilor ajungand la 64, dupa ce, luni, inca un tanar a pierdut lupta cu viata. Era singurul pacient de la Colectiv care se mai afla internat in Romania, la Spitalul Floreasca din Capitala.

Radu Sienerth avea 22 de ani, studia la ASE Bucuresti, la Marketing, participase la programul de Internship al Guvernului Romaniei, facand practica la Ministerul Economiei.

Tanarul a fost internat in spital inca din 30 octombrie 2015 cu arsuri grave, inclusiv ale cailor respiratorii. In toate cele patru luni care s-au scurs de la producerea tragediei, Radu Sienerth a trecut prin mai multe operatii. Era mai mereu sedat, din cauza ranilor multiple si adanci pe care le avea. Tatal sau, angajat la Societatea de Inchideri de Mine, s-a pensionat, imediat dupa tragedia din Colectiv pentru a fi alaturi de fiul sau, cu speranta ca acesta se va face bine. Din pacate, luni dimineata a facut stop cardio-respirator si s-a stins din viata!

Radu Sienerth (21 de ani) se afla in Colectiv din Bucuresti impreuna cu alti doi prieteni cand a  izbucnit incendiul devastator. Cei doi, aflati chiar langa usa de acces, au reusit sa iasa de urgenta din incaperea cuprinsa de fum si flacari, insa Radu, a fost trantit la pamant si cuprins de flacarile ucigase, scrie gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea