Social

#cod portocaliu de vreme rea #cod galben de vreme rea #atentionare meteo #avertizare meteo #vreme rea # ploi torentiale

COD PORTOCALIU de vreme rea! Avertisment meteo pentru mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis doua atentionari de vreme rea valabile pentru urmatoarele zile. Sunt anuntate ploi insemnate cantitativ si vant puternic.

 

COD PORTOCALIU de vreme rea

In intervalul 30 septembrie, ora 10:00 - 02 octombrie, ora 10:00, mai multe judete din tara se afla sub avertizare de tip cog portocaliu de vreme rea. Sunt vizate fenomene precum ploi abundente.

„In Maramures, nord-vestul Transilvaniei, nordul Crisanei, precum si in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali va ploua temporar abundent, iar prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 40...70 l/mp.”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de vreme rea

In intervalul 30 septembrie, ora 10:00 - 02 octombrie, ora 10:00, alte judete din tara se afla sub avertizare de tip cod galben de vreme rea.

„In vestul, centrul si nordul tarii, precum si in zona de munte va ploua si se vor acumula cantitati de apa insemnate ce vor depasi 25...35 l/mp.

 Miercuri (30 septembrie) vantul va avea intensificari la munte, in special pe creste, unde la rafala va sufla cu peste 80 km/h, iar local si temporar si in sudul teritoriului, cu viteze in general de 55...60 km/h.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea