Social

#cod portocaliu de ploi si vijelii #scoli inchise #furtuna

Cod portocaliu de ploi si vijelii! Zonele unde scolile se inchid la 15:30!

Judetele Dambovita, Prahova si Vrancea, care vor fi sub cod portocaliu de ploi si vijelii incepand cu ora 16.00. Autoritatile scolare din aceste judete au luat decizia suspendarii cursurilor pentru a evita producerea unor accidente in timpul furtunilor prognozate de catre meteorologi.

Astfel, Inspectoratul scolar Judetean Dambovita a decis ca de la ora 14.00 toate scolile din judet sa fie inchise, in conditiile in care de la ora 16.00 intra in vigoare codul portocaliu de furtuni si ploi abundente.

O decizie similara a fost luata si de catre inspectorii scolari din judetul Prahova, unde scolile vor fi inchise incepand cu ora 15.30.

Scolile din judeţul Vrancea se vor inchide de la ora 16.00, cand judeţul intra sub atenţionare meteo cod portocaliu de ploi si vijelii, iar toti copiii vor fi trimisi acasa. Masura urmeaza sa fie anuntata oficial in cadrul Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Vrancea, care va avea loc la orele dupa amiezii.

Potrivit ultimelor informatii, miercuri dupa-amiaza se inchid scolile si in Bucuresti.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea