Social

#temperaturi ridicate #canicula #avertizare #anm #cod prtocaliu #canicula romania

Cod portocaliu de canicula in urmatoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, o atentionare de Cod portocaliu de canicula pentru judetele Arad, Timis, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt.

Meteorologii au emis, pentru luni, 29 iulie, Cod galben de canicula pentru sudul, vestul si, local, pentru centrul tarii. In aceste regiuni, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 36 si 38 de grade, iar indicele de temperatura-umezeala va depasi pragul critic de 80 al disconfortului termic.

In judetele Arad, Timia, Caras-Severin, Mehedinti, Dolj si Olt, vremea va fi caniculara, iar meteorologii au emis Cod portocaliu, deoarece temperaturile vor atinge chiar si 40 de grade Celsius la umbra.

Marti continua sa fie canicula, Codul portocaliu mentinandu-se in judetele Olt, Teleorman si Giurgiu, unde temperaturile maxime vor atinge 39-40 de grade Celsius. In sudul si sud-estul tarii, va fi Cod galben de canicula, temperaturile ajungand la 34-36 de grade Celsius la umbra.

Sursa foto: descopera.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea