Social

#meteo romania #avertizare meteo #cod galben #vreme rea #furtuna #romania

COD GALBEN de vreme rea. Se intorc ploile, grindina si vijeliile

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de tip cod galben de vreme rea pentru mai multe judete ale tarii. Sunt afectate judetele din vestul, nord-vestul si centrul tarii, unde va ploua torential, se vor semnala vijelii si caderi de grindina.

 

In intervalul 9 iunie, ora 12:00 - 9 iunie, ora 21:00, mai multe judete din tara se afla sub avertizare de tip cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

„In intervalul mentionat, in Crisana, Maramures, local in Transilvania, Banat si la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata care se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, averse torentiale, intensificari de scurta durata ale vantuluisi izolat grindina si vijelii. Cantitatile de apa vor depasi 20...30 l/mp si izolat 40 l/mp.

Astfel de manifestari vor fi pe arii restranse si in restul tarii.”, avertizeaza ANM.

Vremea in Bucuresti

In Capitala temperaturile se vor incadra in normalul perioadei, iar spre seara sunt posibile ploi si descarcari electrice.

“Vremea se va mentine apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi variabil si, mai ales spre seara, vor fi posibile averse si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade.”, avertizeaza ANM.

FOTO: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea