Social

#avertizare de vreme rea #avertizare meteo #vijelii #grindina #anm # ploi torentiale

Cod galben de ploi torentiale si grindina! Avertizarea emisa de ANM pentru urmatoarele zile

ANM a emis o avertizare de vreme rea valabila in urmatoarele zile, in aproape toata tara. Romania va fi lovita de ploi torentiale, grindina si vijelii.

 

“In intervalul 09 iunie  – 12 iunie, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica, in cursul zilei de marti (9 iunie) indeosebi in regiunile intracarpatice si la munte, in noaptea de marti spre miercuri (9/10 iunie) in sud-vest, iar miercuri si joi (10 si 11 iunie) in cea mai mare parte a tarii. Se vor semnala averse ce vor avea si caracter torential, descarcari electrice, intensificari ale vantului, vijelii si izolat grindina. In intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 15...20 l/mp, iar pe arii restranse 30 l/mp.

In intervalul 09 iunie, ora 12:00 – 10 iunie, ora 10:00, in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania, vestul Olteniei, precum si in zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata, ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, vijelii, grindina si averse ce vor avea si caracter torential. Cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si izolat 40 l/mp.”, anunta ANM

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea