Social

#ploi insemnate cantitativ #cod galben de ploi #avertizare meteo #vremea #conditii meteo

Cod galben de ploi insemnate cantitativ! Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de tip cod galben de ploi insemnate cantitativ. Atentionarea meteo este valabila in perioada 26 septembrie, ora 18:00 – 27 septembrie, ora 22:00. 

„In intervalul mentionat, local in Maramures, Banat, zona montana a Olteniei, in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali vor fi perioade cu averse, insotite pe alocuri de descarcari electrice. In special prin acumulare, cantitatile de apa vor depasi 25...30 l/mp si pe arii restranse 40...50 l/mp.

In dupa-amiaza zilei de marti (27 septembrie) in sud-vestul si centrul tarii, iar spre seara si noaptea (27/28 septembrie) in sud si sud-est, local vor fi manifestari de instabilitate atmosferica.”, avertizeaa ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Luni, 26 septembrie, cerul va avea innorari, trecator va ploua slab, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura minima va fi de 13-15 grade, iar maxima poate ajunge pana la 25 de grade Celsius.

Marti vremea va fi calda, iar probabilitatea pentru averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului va fi mai ridicata in ultimele ore ale intervalului. Temperatura maxima va fi de 25-27 de grade Celsius, potrivit ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea