Social

#meteo #avertizare #ploi #cod galben #prognoza meteo #ninspori

Cod galben de ninsori si viscol in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori si viscol in toata tara, incepand de astazi pana vineri seara.

Meteorologii au anuntat ca in cursul zilei de joi, 14 martie, incepand cu ora 12.00, vor cadea precipitatii sub forma de ploaie in vestul, centrul si nordul tarii, care in noaptea de joi spre vineri se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, cantitatile de apa vor depasi 20-25 de litri pe metru patrat, iar, izolat, in special in zona montana, cantitatile de apa vor depasi 50 de litri pe metru patrat.

De asemenea, vantul va avea intensificari, cu viteze la rafala de 55-70 de kilometri pe ora, iar la munte va sufla cu peste 80-90 de kilometri pe ora, iar ninsoarea va fi viscolita.

Incepand de vineri, 15 martie, de la ora 10.00 pana la ora 20.00, codul galben de ninsori si viscol va fi valabil in toata in toata tara.

Vantul va sufla puternic in toate regiunile, cu viteze la rafala de 55-70 de kilometri pe ora, iar la munte cu peste 90 de kilometri pe ora.

In Banat, Crisana, Maramures si, local, in Transilvania si in nordul Moldovei, precum si la munte va ninge slab, dar viscolit.

Sursa foto: stiri.rol.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea