Social

#cod galben #prognoza meteo #meteo

Cod galben de ninsori in Romania. Prognoza meteo pe urmatoarele 3 zile

20 de judete din estul si centrul Romaniei se afla sub cod galben. In Moldova, Transilvania si zona de munte se vor inregistra precipiatii sub forma de ninsoare si lapovita. Codul galben este valabil pana luni, 9 aprilie, ora 15.00.

 

Luni, 9 aprilie


Luni, vremea va fi rece in toata tara. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si se vor inregistra precipitatii in sudul, centrul si estul Romaniei. Temperaturi maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -9 grade.
 

Marti, 10 aprilie


Vremea va fi rece si marti. Cerul va fi variabil, mai mult senin in vestul Romaniei. In a doua jumatate a zilei, se vor inregistra innorari si vor fi ploi de scurta in sudul tarii.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 8 si 16 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -7 si 3 grade. Spre sfarsitul intervalului, vor fi conditii de ceata.
 

Miercuri, 11 aprilie


Miercuri, vom asista la o incalzire usoara a vremii. Cerul va fi variabil, cu innorari seara si noaptea in vestul si sud-vestul tarii, unde izolat vor fi conditii de ploi slabe. Temperaturi maxime: 12-20 grade (mai scazute pe litoral). Temperaturi minime: -2-8 grade. In depresiuni vor fi conditii de bruma.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea