Social

# vremea 8 martie # avertizare ninsori # cod galben ninsori #prognoza meteo

Cod galben de ninsori! Harta judetelor afectate

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori valabila in aproape toate tara. Codul galben intra in vigoare astazi la ora 16.00 si va fi in vigoare pana pe 7 martie, ora 16.00, cu posibilitate de prelungire. 

În intervalul menţionat vor cădea precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare în toate zonele montane, în Oltenia, Muntenia, centrul şi sudul Moldovei, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în sudul Banatului. În restul teritoriului precipitaţiile vor fi mixte. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 15...20 l/mp şi izolat 30 l/mp în regiunile sudice, estice şi centrale. La munte, stratul de zăpadă nou depus va fi consistent, relateaza ANM.

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor cu viteze ce vor depăşi 50 km/h, mai ales în sud. La munte vor fi rafale de peste 70 km/h, viscolind şi spulberând zăpada.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea