Social

#cod galben de vreme rea #cod galben de ploi #vremea #starea vremii

COD GALBEN de instabilitate atmosferica in tara! Ce se intampla in Bucuresti

 

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare de tip cod galben de vreme rea pentru mai multe regiuni ale tarii. Atentionarea este valabila in perioada 14 septembrie, ora 12:00 – 14 septembrie, ora 22:00 si vizeaza fenomene de instabilitate atmosferica temporar accentuata.

“In intervalul mentionat, in cea mai mare parte a zonei montane, local in Moldova si pe arii restranse in nordul Munteniei vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si izolat grindina. Ploile vor avea si caracter torential, iar cantitatile de apa vor depasi, in intervale scurte de timp sau prin acumulare, 20...25 l/mp si izolat 30...40 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse si in centrul, estul si sudul teritoriului.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Capitala remea va fi calda si in general frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari spre seara, cand vor fi posibile ploi de scurta durata (1...3 l/mp) si unele intensificari ale vantului. Temperatura maxima se va situa in jurul a 30 de grade, potrivit ANM.

FOTO: meteoromania.ro, pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea