Social

#ger romania # cod galben de ger #romania #ger

Cod galben de ger, in Romania! Temperaturi de -25 de grade. Ce se intampla in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de ger naprasnic in Romania. In urmatoarele zile vremea se va raci considerabil si gerul va lovi intreaga tara. Cu toate acestea, 13 judete sunt cele mai afectate de ger, aici temperaturile ajungand pana la -25 de grade Celsius.

 

Astfel, in intervalul 8-11 februarie, este avertizare de tip cod galben de vreme deosebit de rece si ger persistent pentru 13 judete din tara.

„In cea mai mare parte a Transilvaniei, Maramuresului si Moldovei, vremea va fi deosebit de rece, mai ales noaptea si dimineata va fi ger, iar temperaturile minime se vor situa in general intre -25 si -18 grade.

Noptile si diminetile vor fi local geroase si in restul tarii, astfel ca temperaturile minime vor fi cuprinse in marea lor majoritate intre -18 si -8 grade.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Nici Capitala nu scapa de temperaturile scazute. In intervalul 8-11 februarie vremea va fi rece, geroasa in timpul noptilor si diminetilor. Vot fi temperaturi maxime de 0...4 grade si minime de -8...- 6 grade, mai coborate in zona periurbana pana in jurul valorii de -10 grade. Cerul va prezenta innorari pe parcursul zilei de miercuri (08 februarie) cand trecator va mai ninge slab, apoi va deveni mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat.

FOTO: freepik.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea