Social

#furtuna #cod galben de furtuna #avertizare meteo

Cod galben de furtuna in 13 judete din Romania

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o avertizare cod galben valabila in 13 judete din sudul si vestul Romaniei: Timisoara, Arad, Caransebes, Hunedoara, Gorj, Mehedinti, Dolj, Valcea, Teleorman, Olt, Dambovita, Prahova, Arges. Avertizarea este valabila in intervalul marti, ora 15.00 – miercuri, ora 3.00.

Meteorologii anunta ca in intervalul mentionat se vor produce ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, intensificari ale vantului si grindina.

Vremea va fi instabila in cursul acestei saptamani in toata tara, incepand cu zona de sud-vest, pentru care deja a fost emis codul galben.

"In intervalul mentionat, in Banat, Oltenia, vestul Munteniei si Carpatii Meridionali vor fi averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce vor lua si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. Cantitatile de apa vor depasi local 20...25 l/mp si izolat 40...50 l/mp", se arata in avertizarea ANM.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea