Social

#precipitatii #ninsoare #vant #racire #vreme #meteo #prognoza

Cod galben de frig, precipitatii si chiar zapada in urmatoarele trei zile

Toamna vine amenintatoare peste Romania. Meteorologii au anuntat trei zile de cod galben pentru toata tara, care se vor incheia pe 15 octombrie, la ora 12.00.

In intervalul 13 octombrie, ora 6.00 - 15 octombrie, ora 12.00, se asteapta racirea vremii, care va deveni deosebit de rece pentru aceasta perioada. Potrivit Realitatea.net, vantul va avea intensificari in toate regiunile, iar in zona montana inalta va fi fi foarte puternic .

Prognoza meteorilogilor avertizeaza asupra faptului ca in regiunile centrale si vestice precipitatiile vor fi mixte, iar in nord-vest si la munte vor predomina ninsorile. La munte, ninsoarea va fi viscolita de vantul puternic.

In plus, in judetele din vestul, centrul si nordul tarii, cantitatile de apa, cumulate pe tot intervalul, vor depasi pe arii extinse 25 de litri pe metru patrat si izolat 50 de litri pe metru patrat.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea