Social

#coca-cola #bauturi carbogazoase #dozator Coca-Cola

Coca-Cola revine la dozator

Sucul Coca-Cola va putea fi achizitionat in curand chiar de la aparatele de cafea. Compania americana a incheiat recent un parteneriat cu firma Green Mountain Coffee pentru a scoate pe piata un aparat care sa serveasca nu doar cafea, ci si bauturi precum ceai, sucuri de fructe si Coca-Cola.

Bautura racoritoare va fi facuta din capsule obisnuite pentru cafea. Coca-Cola la dozator va fi mult mai concentrata, asa cum erau vechile TEC de altadata, bauturi racoritoare foarte cunoscut la inceputul anilor '90.

Aceste capsule vor putea fi cumparate independent, pentru a fi preparate acasa. Din aceasta afacere, Coca-Cola are insa si mari beneficii, deoarece va prelua 10% din Green Mountain Coffee pentru 1,2 miliarde de dolari.

In ultimi ani, compania Coca-Cola se lupta sa se mentina in topul preferintelor consumatorilor, care si-au schimbat gusturile in materie de bauturi, orientandu-se catre cele energizante.

Sursa foto: heritage-auto.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea